top of page

Duo consult

Een afspraak samen met je vriendin, moeder, buurvrouw, nichtje etc. Dit kan zowel voor het dragen met draagdoek, een half-buckle draagzak als met een full-buckle draagzak maar ook als jullie nog oriënterend zijn

Duo consult

Wat is er leuker dan om samen met iemand uit je eigen omgeving een lekkere wandeling te kunnen maken met jullie kleintjes in een draagdoek of draagzaak? 

Ik maak graag tijd om jullie beide handig te maken in het knopen of dragen of om jullie te helpen met de puntjes op de i zetten hiermee. Wanneer jullie al weten wat jullie willen of specifieke vragen hebben kunnen we hier direct mee aan de slag. Maar ook als jullie eigenlijk nog niet precies weten hoe of wat maar wel interesse hebben in dragen kunnen jullie bij mij terecht!

In overleg is er veel mogelijk. Qua tijd die we hieraan zullen besteden is ook veel mogelijk aan de hand van jullie wensen. Neem gerust contact met mij op om jullie wensen te bespreken zodat we een goede afspraak kunnen maken. 

Wanneer jullie dit wensen en we hier nog de tijd voor hebben kunnen we ook het dragen in een ringsling aan bod laten komen.

Kosten

Duur en kosten van de afspraak altijd in overleg aan de hand van jullie wensen.

Reiskosten - €0,50 per gereden kilometer gerekend vanaf Ravenswaaij (tussen Culemborg en Tiel)

Een afspraak inplannen kan via de contactpagina, 

telefonisch,  via whats-app of een mail.

bottom of page