top of page

Privé draagconsult

Een één op één afspraak (of samen met je partner). Dit kan zowel voor het dragen met een half-buckle draagzak als met een full-buckle draagzak.

Privé Draagconsult

Dragen in een draagzak lijkt vaak vanaf een afstand gemakkelijk. Wanneer je hiermee zelf aan de slag gaat kan het toch een behoorlijke klus zijn. 

Wat voor draagzaak moet je hebben? Hoe zit jullie kindje hier ergonomisch in? Hoe is het voor jou zelf zo comfortabel mogelijk?

- Wanneer je voor het eerst gaat dragen en nog geen idee hebt over hoe je dit moet aanpakken of als je nog niet weet wat voor draagzak je eigenlijk wil, adviseer ik het om een lang consult te plannen:  Ik vindt het belangrijk dat je/jullie de tijd krijgen om dit goed te leren. Wanneer we een afspraak maken zullen we eerst goed oefenen en handig worden met behulp van een "demo-pop". Deze pop is qua formaat en gewicht goed te vergelijken met een echte baby. Daarna zullen we als je/jullie meer vertrouwd zijn starten met jullie eigen baby.

- Wanneer je eerder al gedragen hebt en enkel nog wat putjes op de i wil zetten of specifieke vragen hebt over iets waar je bijvoorbeeld tegenaan loopt bij het dragen is het mogelijk een kort consult te plannen.

Wanneer jullie dit wensen en we hier nog de tijd voor hebben kunnen we ook het dragen in een ringsling aan bod laten komen.

Kosten

Lang consult (1,5 uur) - €75,-

Kort consult (1 uur) - €50,-

Reiskosten - €0,50 per gereden kilometer gerekend vanaf Ravenswaaij (tussen Culemborg en Tiel)

Een afspraak inplannen kan via de contactpagina, 

telefonisch,  via whats-app of een mail.

bottom of page