top of page

Privé knoopconsult

Een één op één afspraak (of samen met je partner). Dit kan zowel voor het knopen van een geweven draagdoek als een elastisch draagdoek.

Privé Knoopconsult

Het leren knopen van een draagdoek is vaak echt even oefenen. Met goede tips en handvaten is het knopen iets wat iedereen kan leren! 

- Wanneer je voor het eerst gaat knopen adviseer ik het om een lang consult te plannen:  Ik vind het belangrijk dat je/jullie de tijd krijgen om dit goed te leren. Wanneer we een afspraak maken zullen we eerst goed oefenen en handig worden met behulp van een "demo-pop". Deze pop is qua formaat en gewicht goed te vergelijken met een echte baby. Daarna zullen we als je/jullie meer vertrouwd zijn starten met het knopen jullie eigen baby.

- Wanneer je eerder al geknoopt hebt en enkel nog wat putjes op de i wil zetten of specifieke vragen hebt over iets waar je bijvoorbeeld tegenaan loopt bij het dragen is het mogelijk een kort consult te plannen.

Wanneer jullie dit wensen en we hier nog de tijd voor hebben kunnen we ook het dragen in een ringsling aan bod laten komen.

Kosten

Lang consult (1,5 uur) - €75,-

Kort consult (1 uur) - €50,-

Reiskosten - €0,50 per gereden kilometer gerekend vanaf Ravenswaaij (tussen Culemborg en Tiel)

Een afspraak inplannen kan via de contactpagina, 

telefonisch,  via whats-app of een mail.

bottom of page